10.9.2013

Predstavljamo novo mobilno aplikacijo NVALUTA s funkcijami izboljšane resničnosti, s katero raziskujete vrednosti nepremičnin in opravljenih poslov z nepremičninami v Sloveniji! Uporabniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov lahko brezplačno dostopate do podatkov o sklenjenih nepremičninskih poslih v okolici vašega trenutnega položaja, ter za dano lokacijo pridobite še podatek o informativni tržni vrednosti referenčnih nepremičnin.

Storitve so na voljo za nepremičnine, ki so namenjene bivanju in opravljanju poslovne dejavnosti, tj. za hiše, stanovanja in poslovne prostore (pisarne).

Več o aplikaciji si lahko preberete na portalu Trg nepremičnin, kjer najdete tudi povezave za brezplačni prenos aplikacije preko spletnih trgovin.

Naročnik projekta je Ministrstvo za izobraže­vanje, znanost in šport, sofinanciran je iz strani Evropskega sklada za regionalni razvoj. Pri izvedbi smo sodelovali Geodetski inštitut Slovenije, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru in Media Atlas.

 

 

Komentiraj